Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Spinball και Misty 9 ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17) Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Οι Spinball και οι Misty 9 θα συναντηθούν ξανά για το πρώτο live της χρονιάς με δυναμικό, αλλά και ατμοσφαιρικό εναλλακτικό ηχόχρωμα. Αυτή τη φορά στο ΙΛΙΟΝ plus, ένα από τα πιο ζεστά stage της Αθήνας.
 Οι Spinball είναι μια αθηναϊκή alternative rock μπάντα που δημιουργήθηκε το 2006. Το Μάιο του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Roger’ s Fable”, από την Orkestral Promenade Productions. Τον Σεπτέμβρη του 2015, κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους άλπουμ με τίτλο “Shadows" σε ψηφιακή μορφή, για να ακολουθήσει τον Ιανουάριο και η κυκλοφορία του άλμπουμ (LP) σε βινύλιο από την B-Otherside Records. Ο ήχος τους προσδιορίζεται ως εναλλακτικό ροκ, με αρκετή αφαιρετική διάθεση και ακατέργαστo ηχόχρωμα, που παραπέμπει κατά κάποιον τρόπο στα πρώιμα στάδια του hard rock. 
 Οι Misty 9 είναι αποτέλεσμα της συνεύρεσης του Παναγιώτη Σπυρόπουλου (κιθαρίστας των τσοπάνα rave) και της Νίκης Γρανά (πιανίστρια-ηθοποιός). Το πρώτο EP τους με τίτλο "Unite", ένα mini-CD το οποίο φλερτάρει με το ατμοσφαιρικό, alternative rock αλλά και το trip-hop συνδυάζοντας ηλεκτρικά και νοσταλγικά μοτίβα. Το project των Misty 9 δεν έχει φραγμούς όσον αφορά στα λεγόμενα στυλ μουσικής αλλά είναι πολυδιάστατο , "προϊόν της ανάγκης και των δύο για το γνωστό ταξίδι μέσα από τη μουσική σε όλο της το φάσμα. Μελωδίες που φλερτάρουν στο trip-hop αλλά και progressive ήχοι , στίχοι εσωτερικής αναζήτησης σε συνδυασμό με ηλεκτρικά , νοσταλγικά , dub μοτίβα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του ήχου τους. 
 ΙΝΦΟ
Παρασκευή 14 Οκτώβρη
Doors Open: 21:00 / Live Starts: 21:30
ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
2108824383, 6983600510
Damage: 5 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου