Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Επανάληψις: Lost Bodies - Music from the empty quarter ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17) 13/5/2017

Κατά γενική ομολογία η βραδιά στις αρχές Απριλίου συνουσίασε αστακοουρές και ξυλόσομπες! Ως εκ τούτου επαναλαβάνεται γιατί την καταβρήκαμε όλοι, πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Το πρότζεκτ με τίτλο “Music from the empty quarter” περιλαμβάνει τα κομμάτια των Lost Bodies που συνήθως ακούγονται σπίτι και δεν έχουν παιχτεί ποτέ ζωντανά. Τα ξεσπάσματα φυσικά δεν λείπουν όμως η κατεύθυνση είναι άλλη. Μουσικές πιο ατμοσφαιρικές, πιο σκοτεινές, πιο πειραματικές και ταξιδιάρικες σε ποίηση Ιβάν Γκολ, Καβάφη, Σαχτούρη, Άρη Αλεξάνδρου, Μπρετόν, Νίτσε, Μπόρχες και άλλων.
Για δεύτερη φορά, μετά την πρώτη, μαζί με την μπάντα θα ανέβει στη σκηνή ο Αντώνης, ένα από τα δύο ιδρυτικά μέλη των Lost Bodies, που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ ως τώρα στο κοινό, παρά μόνο μας κοιτούσε πίσω από τις γρίλιες τα τελευταία 32 χρόνια. Δείτε τον τώρα γιατί δεν θα κάτσει για πολύ...

Οι Lost Bodies είναι:
Θάνος & Σίλια (φωνή)
Αντώνης (lap top) (γιές ιζ τρούθ!)
Γιώργος & Κωσταντής (κιθάρες)
Βασίλης (μπάσο)
Λέανδρος (κρουστά)

Επιμέλεια παραγωγής: Goodheart productions

Σάββατο 13 Μαιου– ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Τηλέφωνο: 210 88 24 383, 6983 600 510
Ώρα έναρξης: 22:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)
Γενική είσοδος : 8€
--------------------------------------------

Οι Lost Bodies εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήνας το 1985 και κυκλοφορούν δύο κασέτες το 1988. Συμπληρώνουν πλέον 32 χρόνια συνεχούς παρουσίας έχοντας στο ενεργητικό τους 2 κασέτες, 2 βινύλια & 11 CD.
Η μουσική των Lost Bodies βρίσκεται στις παρυφές της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από το industrial, το trip-hop και το post-punk μέχρι το funk και την avant-garde, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας, αυτοσαρκασμού και κοινωνικής σάτιρας.

www.youtube.com/lostbodies
www.lostbodies.gr
www.lostbodies.gr/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου