Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά - Unplugged - Αθήνα ΙΛΙΟΝ plus 25/3/2017

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά κατεβαίνουν στην Αθήνα για μια μοναδική βραδιά διαφορετικής, ακουστικής προσέγγισης των τραγουδιών τους.

Το Σάββατο στις 25 Μάρτη, στο ΙΛΙΟΝ plus, το νέο συναυλιακό στέκι του κέντρου της Αθήνας, νέοι και παλιοί φίλοι του ιστορικού συγκροτήματος, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν με έναν πρωτόγνωρο τρόπο κομμάτια που αγαπήθηκαν όσο λίγα.

Μια ιδέα που από καιρό ταλαιπωρούσε το μυαλό του Στέλιου και όπως λέει και ο ίδιος ήρθε η ώρα να την πραγματοποιήσει. Μια ιδέα που δουλεύτηκε τώρα περισσότερο από ποτέ ξανά εν όψει αυτού του μοναδικού live. Τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε εδώ και πολλά χρόνια θα αποδεσμευτούν από τις παραμορφώσεις και θα παρουσιαστούν διαφορετικά στα αυτιά μας. Οι ενορχηστρώσεις "δουλεμένες" με πολύ προσοχή και με καινούργιους ρυθμούς και στοιχεία Blues ,jazz έως και latin σε αρκετά σημεία, θα αναδείξουν τις μελωδίες τους και τα κριμένα μυστικά τους. Με ένα σχήμα που θα αποτελείται από πιάνο,fender rhodes, ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες, καχόν, κρουστά , μικρό σέτ ντράμς ,μπάσο, πνευστά και φωνές, ο Στέλιος και τα Μωρά θα μας δείξουν μια άλλη πλευρά τους.

ΙΝΦΟ
Σάββατο 25 Μάρτη
Έναρξη: 22:00
ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδρικγτώνος 17
2108824383

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου