Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

10 Χρόνια Puzzlemusik // Day 3 Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17)

Η Puzzlemusik αυτό το φθινόπωρο συμπληρώνει τα 10 χρόνια λειτουργίας της. Το γιορτάζει ανάλογα διοργανώνοντας ένα μεγάλο επετειακό event στο ΙΛΙΟΝ plus τις Κυριακές 13, 20 και 27 Νοεμβρίου.

****
Day 3 (27/11) Συζήτηση, dj set και LIVE:
Σωτήρης Δεμπόνος FarWest Mandolinistic Orhestra / Playground Theory / Γιάννης Κασέτας group
****

Στο πρόγραμμα των τριών ημερών του event συνοπτικά περιλαμβάνονται συναυλίες των καλλιτεχνών της Puzzlemusik, πάνελ, ανοιχτή συζήτηση, DJ sets, live happenings, προβολές αρχειακού υλικού. Στον χώρο θα υπάρχει και πωλητήριο με cd, βινύλια, t-shirts και αντικείμενα.

Ένα παζλ σύγχρονων δημιουργικών μουσικών τάσεων και ιδιαίτερων ήχων το οποίο απευθύνεται τόσο στους μουσικόφιλους της πόλης, όσο και στο ευρύτερο κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με ένα μεγάλο και ενεργό κομμάτι της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας. Παράλληλα, το ίδιο κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με δημοσιογράφους, μουσικούς παραγωγούς και στελέχη δισκογραφικών εταιρειών σε μία διαδραστική πλατφόρμα γόνιμης συζήτησης και ανταλλαγής ιδεών, στην οποία η παρέμβαση με ερωτήσεις είναι ευπρόσδεκτη.
Καλώς ήρθατε στη γιορτή μας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – Day 3

Η κορύφωση του event συμπίπτει με την επέτειο της κυκλοφορίας του πρώτου άλμπουμ της Puzzlemusik: 27 Νοεμβρίου 2006

Το πρώτο μέρος του προγράμματος (18.30 ως τις 20.30) περιλαμβάνειQ

Ανοιχτή συζήτηση με τον Χρήστο Αλεξόπουλο με θέμα «Η σύγχρονη ελληνική δημιουργία & ο ρόλος των δισκογραφικών στις μέρες μας». Συντονίζει ο Μάκης Μηλάτος (105.5 Στο Κόκκινο και Athens Voice).
Ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα μπορούν να υποβληθούν από το κοινό, τόσο κατά την διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης όσο και τις μέρες πριν από αυτή, στο e-mail events.puzzlemusik@gmail.com
DJ set με επιλογές από τον κατάλογο της Puzzlemusik: Δημήτρης Παπασπυρόπουλος

Ακολουθούν LIVE:
20.30 Σωτήρης Δεμπόνος FarWest Mandolinistic Orhestra 21.30 Playground Theory 22.30 Γιάννης Κασέτας group
Θα υπάρξει pre-show live happening: O Κώστας Στεργίου (Misuse) διασκευάζει κομμάτια των Misuse για πιάνο. Ειδική εμφάνιση για τα γενέθλια της Puzzlemusik.
Εμβόλιμα στα παραπάνω θα υπάρχουν σύντομης διάρκειας προβολές αρχειακού υλικού.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ως τις 20.00. Κατόπιν θα ισχύει εισιτήριο (τόσο για όσους θα έρθουν από τις 20.00 και μετά όσο και για όσους έχουν έρθει από νωρίς).

Εισιτήριο: 7 ευρώ

Happy Hour: Στο πωλητήριο της Puzzlemusik που θα υπάρχει στο χώρο θα γίνεται έκπτωση στα cd και τα βινύλια στο διάστημα 18.30 με 19.30
Χώρος: ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος, Αθήνα. Τηλ. 210 8824383

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου